Proiect APAH – Rolul angajatorului într-o informare corectă asupra hepatitelor virale – Hepatita nu înseamnă o povară la locul de muncă!

informare corecta asupra hepatitelor virale
Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România a demarat proiectul „Rolul angajatorului într-o informare corectă asupra hepatitelor virale – Hepatita nu înseamnă o povară la locul de muncă!”, prima acţiune având loc la firma CENIT S.R.L în cadrul evenimentului “CENIT Health Day”.
         Campania de informare face parte dintr-un proiect pilot al APAH-RO şi va continua seria întâlnirilor cu angajaţii diferitelor instituţii publice şi companii din toată ţară in perioada octombrie 2016 – decembrie 2017. Această campanie de informare se adresează atât angajatorilor cât şi angajaţilor.
       CENIT S.R.L este o firmă cu o atitudine deschisă ce se preocupă pentru angajaţii săi şi este   prima firmă din Iaşi şi din ţară, care a solicitat sprijinul APAH-RO pentru a susţine o sesiune informativă despre hepatite.   
     Mulţumim doamnei doctor Conf. Univ. Dr. Luca Catalina şi domnului Florin Şerban (manager general al CENIT S.R.L.) pentru ajutorul dat în realizarea acestei acţiuni.
       “Sesiunea de informare şi de discuţii despre afecţiunile hepatice a fost foarte bine primită de către colegii mei (şi bineinteles şi de către mine), care mi-au şi confirmat că informaţiile primite au fost foarte valoroase. Vă felicit pentru eforturile pe care le depuneţi, le văd ca fiind extrem de importante atât la nivel local (Iaşi), dar şi la nivel naţional – a declarat dl. Florin Şerban după eveniment “