Medicina Tv și Jurnalul de Ilfov susţin Campania „Hepatita C nu doare. Doar ucide”

Emisiunea Medicina Tv difuzată de postul de televiziune TVH2.0 s-a alăturat Jurnalului de Ilfov în susţinerea Campaniei “Hepatita C nu doare. Doar ucide” iniţiată și lansată recent, de Alianţa Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România în parteneriat cu Institutul “Matei Balș” din Capitală și laboratoarele Bioclinica. Cele două trusturi media fac apel către românii cu dare de mână să doneze bani pentru extinderea programului astfel încât, toate persoanele aflate la risc să beneficieze de testarea gratu-ită.

În emisiunea de luni, 11 februarie, difuzată de acest post de televiziune, în direct, în intervalul 14.00 – 15.00, Teodora Drăgoi, prezentatoarea emisiunii și invităţii speciali, prof. dr. Alexandru Oproiu, președintele de onoare al Societăţii Române de Gastroenterologie, Marinela Debu, președintele Asociaţiei Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România (APAH) și Ionela Chircu, editor coordonator Jurnalul de Ilfov, au dezbătut în direct problematica infecţiei cu acest virus în România.

Articol complet dacă apăsați pe link-ul următor:

http://www.jurnaluldeilfov.ro/stire/2279/medicina-tv-i-jurnalul-de-ilfov-susin-campania-hepatita-c-nu-doare.-doar-ucide.html