Organizaţia Mondială a Sănătăţii va asista tehnic Ministerul Sănătăţii pentru elaborarea noului Cod de legi al sistemului sanitar

OMS va acorda asistenţă tehnică României pentru elaborarea unui nou cadru legal din domeniul sanitar, a anunţat, marţi, Ministerul Sănătăţii, precizând că în prezent, o echipă de specialişti lucrează la noul Cod de legi, în cadrul unui proiect cu finanţare externă.

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a discutat marţi dimineaţă cu reprezentanţii Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii – Nedret Emiroglu şi Maria Magdalena Meulenbergs, despre un nou cadru legal din domeniul sanitar.

“S-a stabilit că reprezentanţii OMS vor acorda asistenţă tehnică pentru elaborarea unui nou cadru legal din domeniul sanitar. În prezent, o echipă de specialişti lucrează la elaborarea noului «Cod de legi ale Sănătăţii» în cadrul unui proiect pentru care ministerul a accesat finanţare externă”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX de Ministerul Sănătăţii.

De asemenea, s-a mai discutat şi despre situaţia vaccinării împotriva rujeolei.

Detalii aici: https://www.mediafax.ro/stiinta-sanatate/organizatia-mondiala-a-sanatatii-va-asista-tehnic-ministerul-sanatatii-pentru-elaborarea-noului-cod-de-legi-al-sistemului-sanitar-17491907

Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.