Campanie APAH-RO de testare gratuita a hepatitei de tip B

ATENTIE! Testarea se face pe baza unui voucher emis de medicul dumneavoastra de familie.

Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Hepatice din Romania (APAH-RO), cu sprijinul companiei “Bristol Myers Squibb” si laboratoarele clinice din reteaua “Regina Maria”, lanseaza campania de testare gratuita a hepatitei de tip B, pentru mai multe grupe de risc.

Astfel, vor putea beneficia de analize de detectare a virusului B antiHBS femeile insarcinate si pacientii cu hemofilie, cancer, tuberculoza, colita ulceroasa, Boala Chron, poliartrita reumatoida, psoriazis, artrita psoriazica, spondilita ankilopoetica, precum si persoanele cu transplant.

Cei care doresc sa se testeze si se incadreaza in categoriile mentionate ne pot contacta prin e-mail, la adresa apahromania@yahoo.com sau sa se adreseze reprezentantilor zonali APAH-RO, precum si la telefon 0721/304.160, intre orele 9.00 – 14.00, iar noi vom expedia voucher-ul, care confera gratuitate la testare, catre medicul pe care pacientul ni-l va indica, indifferent de specialitate, intrucat este obligatorie parafa medicala a acestuia.
Asadar, invitam medicii din tara, indiferent de specialitate, sa adere la acest important program, derulat pana la sfarsitul anului, in limita voucher-elor disponibile. Asteptam ca, in viitor, si alte companii si laboratoare medicale sa se alature initiativei noastre.

Totodata, daca in urma testarii va fi descoperit virusului hepatitic B in organism, pacientii vor fi indrumati catre medicii specialisti, dupa caz, pentru continuarea investigatiilor.
Lista unitatilor unde vor putea fi efectuate analizele gratuite va fi afisata pe site-ul asociatiei www.hepato.ro
Initiativa APAH-RO pentru testarea gratuita a virusui hepatitic B va fi completata cu actiuni de informare si suport, organizate periodic in grupuri sau individual, la nevoie.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.