Cros Impreuna Pentru 2030 – 2019 Editia a lll-a

Asociaţia Pacienţilor cu Afecţiuni Hepatice din România si Clubul Sportiv HANDBAL VERAFLOR Brasov, in parteneriat cu Asociatia Județeană de Atletism Brașov (AJA Brașov), organizează în ziua de duminică 28 iulie 2019,  crosul “Împreună pentru 2030”,  eveniment sportiv care se desfăşoară pentru a marca Ziua Mondială de Luptă Împotriva Hepatitelor, susţinută în fiecare an în data de 28 iulie în întreaga lume.

Obiectivul competiției este promovarea mișcării și a practicării sportului în aer liber, în rândul tuturor categoriilor de oameni, a unei vieți sănătoase și combaterea hepatitei.

Evenimentul se va desfasura la Baza Sportiva a Liceului JOHANNES HONTERUS” BRAȘOV ( Arena fostului liceu sportiv ). Inscrierile se fac  pe adresa hepatobv@gmail.com precizandu-se nume si prenumele, data nasterii , varsta, categoria la care se participa si  Clubul Sportiv la care este legitimat sportivul (daca este cazul).

Toti cei care vor trimite email vor primi declarațiile pe propria răspundere cu care se vor prezenta în ziua concursului pentru a face confirmarea participării lor la eveniment. Înscrierile se vor face până cel mai târziu vineri, 26 iulie 2019, la ora 12.

Declaratiile se pot descarca si de pe site-ul www.hepato.ro Sectiunea Cros Impreuna pentru 2030 – 2019 unde se afla si detaliile suplimentare legate de eveniment.

Nu se percepe taxă de participare.  

Inscrierile la fata locului se pot efectua doar in intervalul orar 8:45 – 9:30. Orice inscriere nu va mai fi posibila dupa ora 9:30.

Primul start se va da la ora 10:00. Va rugam,pe cat posibil,sa veniti cu declaratiile pe propria raspundere completate.

Regulament Cros si Declaratii (apasati pentru a vedea)

Formular de Inscriere

Regulament

Declaratie Pe Proprie Raspundere – Adulti

Declaratie Pe Proprie Raspundere – Parinti

Cros realizat cu suportul