Flashmob în ritm de dans, organizat de ABCH Giurgiu

Campania împotriva fumatului, organizată la Giurgiu în 31 mai, de Asociația Bolnavilor de Cancer și Hepatită (ABCH) a adunat peste 200 de suflete tinere, într-un flashmob, în fața teatrului „Tudor Vianu”, unde au dansat cu veselie și entuziasm.

 

 

Acest eveniment a avut un dublu scop, după cum ne-a lămurit președinta ABCH Giurgiu, Georgiana Crețu: „Este vorba de două mari campanii, respectiv cea împotriva fumatului și de promovarea voluntariatului. Vrem să implicăm mai mult tinerii, atât ca voluntari în asociația noastră, cât și în celelate organizații nonguvernamental, fie de tineret, fie de pacienți”.

Au dansat tinerii de la „Millenium Art”, Asociația „Implică-te pentru viitor”, precum și alți tineri de la mai multe unități școlare din Giurgiu. Au venit în sprijinul celor de la ABCH Direcția de Tineret și Sport Giurgiu, Direcția de Sănătate Publică, Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer.
A fost ales flashmobul ca mod de manifestare nonformal, bine primit de tineri, iar faptul că esgte făcut într-un spațiu liber ne dă posibilitatea să interacționăm cu cei din jur și mesamjul nostru să fie transmis altfel. Pentru ajutorul acordat la acest eveniment Mulțumim tuturor partenerilor noștri”, a adăugat Georgiana Crețu.