BRAȘOV. APAH-RO, la Târgul de Voluntariat, ediția a III-a

APAH-RO va participa la cea de-a treia ediție a Târgului de Voluntariat Brașov, care va avea loc vineri, 31 mai 2013, între orele 10.00-16.00, în Parcul Central „Nicolae Titulescu”. 

Potrivit organizatorilor, Târgul de Voluntariat este unicul eveniment din Brașov care pune față în față organizații și instituții publice care sunt preocupate de proiecte de voluntariat comunitar, precum și persoane interesate să-și ofere timpul și energia pentru cauzele preferate.

Anul acesta, organizațiile participate acoperă domeniile social, sănătate, tineret, cultural și ecologie. Actuala ediție se desfășoară outdoor, aceasta fiind dorința exprimată de majoritatea participanților la manifestarea de anul trecut. Din aceasta cauză, în cazul in care vremea va fi nefavorabilă, editia se reprogramează.

„Ca și la edițiile anterioare, organizațiile participante au oportunitatea ca, în cadrul Târgului, să-și promoveze oferta de voluntariat, proiectele și activitățile curente și să recruteze voluntari. Totodată, vor avea ocazia să regizeze povești de dragoste cu voluntari interesați de cauzele pe care le susțin, arătând practic diferite activități în care ei se pot implica în mod voluntar”, ne-au comunicat organizatorii.

Evenimentul este organizat de Asociația Colors în cadrul Săptămânii Europene a Tineretului și a proiectului „Move it!”, finanțat cu sprijinul Comisiei Europene prin programul Tineret în Acțiune, Acțiunea 2 Serviciul European de Voluntariat, în parteneriat cu Rețeaua CAN, Inspectoratul Școlar Județean Brașov. Partener media: 24 FUN Brașov.