TURDA. „Față în față, medic-pacient”

29 noiembrie 2013, ora 13.00, Sala Mare a Primăriei Turda. Sunt data și locul în care peste 50 de pacienți cu afecțiuni hepatice și aparținători ai acestora au participat la cea de-a II-a ediție a evenimentului medical cu tema „Față în față, medic-pacient”. 

Le-au vorbit participanților despre afecțiunile hepatice: dr. Valeria Zuga, medic specialist boli infecțioase și dr. Marius Jecan, medic gastroendocrinolog, ambii din partea Spitalului Municipal Turda.

„Psihoterapeutul  Cerasela Libeg ne-a onorat înca o dată invitația de a fi alături de noi și la acest eveniment. Ca de obicei, d-na Libeg a înfrumusețat puțin situația pacienților cu hepatită arătându-ne că atunci când reușim să ne împăcăm sufletește cu faptul că avem o boală cronică și cu ajutorul credinței putem să ducem o viață normală, bineînțeles cu măsurile pe care le impune  afecțiunea de care pacientul suferă”, a declarat Stelian Mărginean, președintele APAH Cluj.  

Persoanele prezente la eveniment au fost încântate de un recital de cântece și colinzi, program prezentat de grupul „Simpatix” pregătit de profesor Ioan Gherman.   

De asemenea, printre invitați au fost prezenți consilier local Nicolae Ros, precum și Dorin Apahidean – din partea Companiei de Apă Arieș și al senatorului Alexandru Cordos, aceasta fiind alaturi de Domeniu Public  Turda,  sponsori ai acestei activități.  

„Ambii au apreciat activitatea organizației din Cluj și ne-au asigurat că și pe viitor ne vor sprijini în activitățile noastre. Totodată, le mulțumim atât medicilor, cât și pacienților, pentru prezența la eveniment și, nu în ultimul rând, mulțumim sponsorilor, respective CAA – prin Director ing. Cristian Octavian Matei și DPT Turda, prin Director ing. Adrian Sălăgean”, a adăugat Stelian Mărginean.

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]