Testează-te! Te ajutăm și noi cu o reducere, până în 31 iulie 2012…

Având în vedere interesul crescut pentru campania de testare pentru hepatită, inițiată de APAH-RO, demarată la 1 martie 2012 cu sprijinul mai multor laboratoare din țară, ceea ce trebuia încheiat în 31 mai 2012 s-a prelungit până la 31 iulie 2012.

Formularele pentru reducere la analize se pot descărca din secțiunea vouchere-analize” (link-ul alaturat)

Reamintim:

APAH-RO derulează campania de informare și conștientizare asupra afecțiunilor hepatice, îndemnând oamenii să se testeze pentru hepatită. Acestei inițiative s-au alăturat și importante laboratoare din țară: Synevo, Bioclinica, IDS Laboratories, care acordă, pentru toți cei care doresc să se testeze, reduceri la o serie de pachete de analize: Hemograma, TGO, TGP, Ag Hbs, Anti HBs – cantitativ, Anti Hbc, Anti HCV.

La aceste analize se acordă un discount de 20-30%, pe toată durata campaniei. Reducerile se acordă pe baza formularului descărcat de la sectiunea vouchere-analize” (link-ul alaturat) sau procurat de la reprezentanții APAH-RO din țară.

Totodată, pe perioada campaniei APAH-RO, laboratorul IXIA Medica București efectuează testarea încărcăturii virale, pentru hepatita B și C, la prețul de 240 de lei, iar pentru membrii APAH-RO, a anunțat o reducere de 15%, la investigațiile făcute în acest laborator.

Sponsorii campaniei sunt: Roche, BMS, MSD, Biopredictive.