Alături de APAH-RO în lupta cu hepatita

Alături de APAH-RO în lupta cu hepatita
APAH-RO sărbătorește 10 ani de activitate în apărarea drepturilor pacienților români cu afecțiuni hepatice. Ne-am implicat în campanii de informare și prevenție, de consiliere psihologică, am militat pentru acces imediat la tratament cu cele mai noi medicamente, am construit punți de dialog cu factorii importanți de decizie (autorități și medici), dar, mai presus de toate, am încercat să fim alături de pacienți și de cei apropiați lor.
Nu am fi reușit niciodată singuri. În toți acești ani ni s-au alăturat prieteni din diferite domenii care au înțeles că lupta nu este doar a celor infectați, ci a întregii societăți.
Cu ocazia „Zilei Mondiale de Luptă împotriva Hepatitei” (28 iulie) din acest an, am rugat o parte din prietenii APAH-RO cu care am intrat în contact în ultima perioadă, să vorbească despre importanța de a fi uniți și constanți în obiectivul internațional de eliminare a hepatitelor.
Pentru că se poate!
Le mulțumim și celorlalți prieteni la care, din diferite motive, nu am reușit să ajungem pentru a le înregistra mesajul, dar sperăm să o facem în viitor.
În cadrul campaniei ”Alături de APAH-RO în lupta cu hepatita”, dedicată „Zilei Mondiale de Luptă împotriva Hepatitei”, vom posta câte un mesaj video în fiecare zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.