SONDAJ: „Pentru a compara serviciile de îngrijire a afecțiunilor hepatice între sistemele naționale de asistenţă medicală din Europa”.


„Pentru a compara serviciile de îngrijire a afecțiunilor hepatitice între sistemele naționale de asistenţă medicală din Europa”.

Health Consumer Powerhouse solicită membrilor organizațiilor din Europa, orientate spre sănătate și care au ca sferă de interes hepatita, să dea o mână de ajutor la completarea unui Index „Îngrijirea hepatitei în Europa anilor 2012” (The EURO HEPATITIS CARE INDEX), prin parcurgerea unui scurt chestionar.

INDEX EURO HEPATITA CARE este o publicație gratuită, concepută pentru identificarea cu ușurință a metodelor de îngrijire a afecțiunilor hepatice în 30 de țări europene, precum și a necesităților imediate în acest domeniu.
Chestionarul on-line este scurt (11 întrebări simple) și nu ar trebui să vă răpească mai mult de 10 minute din timpul alocat. Toate răspunsurile vor fi anonime (cu excepția cazului în care se dorește altfel).

Acest studiu se va încheia miercuri, 15 octombrie 2012. Rezultatul sondajului Index  va fi făcut public in luna octombrier a acestui an.

Amănunte aici: https://www.surveymonkey.com/s/HCP-Hepatitis

Chestionare:

a) Patient Care https://www.surveymonkey.com/s/HepHCP

b) Vaccination/ Case finding/Screening https://www.surveymonkey.com/s/HCPVACC