UPDATE. BUCUREȘTI. O nouă întâlnire a pacienților cu afecțiuni hepatice

Persoanele cu afecțiuni hepatice și susținătorii acestora, care vor să primească informații corecte despre bolile de care suferă – diagnostic, interpretarea analizelor, tratament, noutăți medicale, dietă/nutriție – sunt așteptate joi, 30 ianuarie 2014, între orele 17.30 – 19.00, la Institutul Național de Boli Infecțioase (INBI) „Prof. Dr. Matei Balș” din București – Academia HIV/SIDA.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ!

Psihologul Cosmina Ungureanu este gazda acestui eveniment, alături de invitații săi, medici specialiști și nu umai. 

„Așteptăm cu mare drag pe oricine vrea să ni se alăture. Pe lângă informații despre afecțiunile hepatice, celor care sunt interesați intenționăm să le oferim și consiliere psihologică privind efectele secundare ale terapiei. Astfel, vom vorbi în general despre problemele cu care se confruntă pacienții cu boli hepatice, precum anxietatea, depresia, oboseala, iritabilitatea, tulburările alimentare și altele. Scopul este creșterea rezistenței imune, a stimei de sine și a calității vieții. De asemenea, la fiecare dintre aceste evenimente lunare încercăm să aducem un element de noutate, pentru relaxarea participanților, cum ar fi art-terapia sau meloterapia”, a dezvăluit Cosmina Ungureanu, coordonatorul proiectului.

Proiectul se va derula pe tot parcursul anului 2014, cu sesiuni în ultima zi de joi a fiecărei luni, fiind conceput de APAH-RO, în colaborare cu Fundația pentru Ocrotirea Bolnavilor cu Afecțiuni Cardiovasculare București (FOBAC), cu sprijinul INBI „Prof. Dr. Matei Balș”.  

Înscrieri și relații suplimentare se pot obține la telefon: 0730.411.771 sau 0726.749.353

citește și

UPDATE. BUCUREŞTI. Reuniuni lunare cu pacienţii cu afecţiuni hepatice

 

UPDATE – 31 ianuarie 2014

Îi mulțumim d-nei dr. Adriana MOȚOC, de la Spitalul de Boli Infecțioase și Tropicale „Victor Babeș", care a acordat asistență și sfaturi participanților la prima ediție din acest an a evenimentului. 

Vă așteptăm și în 27 februarie 2014. 

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

 

 

 

 

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]