ARAD. La aniversarea a 4 ani de activitate a fost lansată campania „Prin grai viu”

În 30 iulie 2013 s-au împlinit 4 ani de muncă APAH Arad în folosul semenilor noștri! Cu această ocazie, un grup de voluntari a distribuit pliante informative despre afecțiunile hepatice în cabinete medicale și au oferit pacienților aflați acolo un bilețel cu analizele ce ar trebui făctute pentru depistarea virusurilor hepatitice B și C (AgHBs și anticorpi anti-HCV)
La final, mai mulți membri ai Asociației s-au reunit la sediul din Arad unde s-a prezentat bilanțul celor 4 ani dre activitate și totodată punerea în aplicare a unui proiect, numit de noi „Campanie – prin grai viu”. Acest lucru înseamnă că fiecare va informa o altă persoana despre hepatite și îi vom îndruma să se testeze.

Ce am facut in 4 ani ? 

Campanii în peste 40 de școli din municipiu și jutețul Arad. Am distribuit peste 60.000 de materiale informative doar prin filiala Arad, pe lângă cele primite de la nivel național, de la APAH-RO. Astfel, am intrat în legătură cu persoane bolnave de hepatită, dar care nu au mai ținut legătura cu medicul specialist. Ca urmare, la indrumarea noastră, destui pacienți sunt pe tratament, unii au terminat chiar terapia, iar alții sunt bine după tratament. Din păcate, sunt și dintre cei care au făcut recădere. Oricare ar fi situația lor, ei nu mai sunt singuri și aradenii știu asta.Totul este sa fim informați cu tot ce este nou in domeniul terapiilor, să ne cunoaștem drepturile și să fim solidari atunci când ne cerem dreptul la sănătate.

Președinte APAH filiala ARAD
Roxana Nicoleta Brândușe
tel.0725-219122
e-mail apaharad@yahoo.com

Haideți să începem de acum proiectul „Prin grai viu” 
Îndrumă-ți prietenii să se testeze. Distribuie aceste informații prietenilor din toată țara. Posibilii pacienți pot fi salvați de complicațiile hepatitei, și anume, ciroza sau cancerul hepatic. Aceștia, odată salvați, nu vor fi o povară pentru familiile lor, pentru statul român, deoarece ei vor putea munci, vor putea duce o viață socială normală.  

Fă-ți testele la orice laborator, costă în jur de 76 lei, și te așteptăm să ne contactezi pentru a te îndruma ce ai de făcut mai departe.

IMPORTANT – dacă AgHBs va ieși negativ, se poate face vaccin. Veți primi informații în funcție de rezultatul analizelor

NU UITA – HEPATITA ESTE O BOALĂ TĂCUTĂ ȘI ASCUNSĂ!
HEPATITA, NU DOARE! DOAR UCIDE!

[fusion_builder_container hundred_percent=”yes” overflow=”visible”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”no” center_content=”no” min_height=”none”]

[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]