DE ACHIZIȚIONAT. Nutriție practică. Rețete delicioase

Nutriție practică, prin rețete delicioase. Este recomandarea medicilor Mihaela și Ilie-Cătălin Huțănașu în cartea pe care au scris-o împreună, unul din punctul de vedere al nutriționistului, altul prin optica gastroenterologului, pentru adoptarea unui stil de viață sănătos.

„Folosiți această carte ca pe un ghid: când nu mai știți ce să gătiți, când rămâneți fără idei, deschideți cartea și veți găsi rețete delicioase, combinații surprinzătoare, care dau culoare vieții de zi cu zi. O alimentație dietetică nu înseamnă să consumi același fel de mâncare în fiecare zi sau două frunze pe farfurie. Aici vorbim de o dietă echilibrată, mâncând de toate, gătite sănătos”, ne-a precizat unul dintre autorii cărții, nutriționistul Mihaela Huțănașu.

Astfel, mai întâi ne informăm cu privire la comportamentul alimentar adecvat, adaptat nevoilor noastre nutriționale, vom putea consulta lista rețetelor delicioase, în fapt preparate alimentare gătite sănătos. Prin prezentări prietenoase, din care nu lipsesc imaginile, vom putea afla apoi modul de preparare al unei game variate de salate – o bogăție de antioxidanți, dar și al borșurilor cu carne și al peștelui aromat. Sau poate vă doriți o porție de brânzică picantă, toate încheiate cu deserturi bine-meritate.

„Așa, copiii vor prelua din bunele obiceiuri ale adulților în privința alimentației. De asemenea, în timpul sarcinii este foarte importantă dieta corectă și echilibrată, atât pentru făt, cât și pentru viitoarea mamă. Este de largă notorietate faptul că gravida trebuie să mănânce pentru doi. Este un concept fals și extrem de păgubos, deoarece surplusul ponderal la femeia însărcinată crește riscul de avort spontan, naștere prematură și complicații legate de naștere”, ne-a avertizat dr. Ilie Huțănașu, de specialitate gastroenterolog.

Cei care-și doresc această carte, nu în bibliotecă, ci la îndemână, pe bufetul din bucătărie, o pot comanda:

– prin e-mail: hutanasu@yahoo.com sau roapah@gmail.com

– prin telefon: 0721.304.160

Costă doar 35 de lei. Merită fiecare leu!

 Recomandare făcută de:

Camelia Vlad