APAH Ro a organizat in 28 iuliela Brasov, in cadrul Zilei Mondiale de Lupta Impotriva Hepatitelor, actiunea de informare si constientizare cu privire la hepatita. Au fost distribuite materiale informative, au fost consiliate in mod direct persoane si implicate in mod activ in construirea unui puzzle cu informatii legate de hepatita – diagnostic, aspecte sociale, accesul la terapie, aspecte generale mondiale, context national.

Actiunea se desfasoara simultan in toata lumea, urmarind reducerea incidentei hepatitelor prin informarea, consilierea, constientizarea populatiei cu privire la pericolul generat de virusurile hepatitice.

APAH Romania multumeste tuturor celor care s-au implicat in campania din acest an si a dus mai departe mesajul general de prevenire a imbolnavirilor dar si de promovare a drepturilor pacientilor cu afectiuni hepatice. Impreuna suntem mai puternici, impreuna reducem riscul contactarii virusurilor hepatitice, doar impreuna putem ne putem educa, si adoptarea unui stil de viata sanatos!